Torn (b)
Säsongens första bortamatch är i Stångby. Får vara nöjd med 1-1. HIF tippat topplag. Då krävs mer.

16 april 2016: Torn - HIF 1-1
Säsongens första bortamatch är i Stångby. Dit är det cykelavstånd. Tar cirka 20 minuter att cykla dit. Ett långt godståg står parkerat på järnvägen. Ställer cykeln bland andra cyklar på parkeringen. Småhungrig. Börjar med en hamburgare.

Lagen marcherar in. En jämn och tuff första halvlek. Men just. Få målchanser. 32a minuten. HIFare på väg igenom. Görs ner. Straff. Säkert i mål. 0-1. Lovande. Två senaste mötena har slutat med förlust. Torn är ett fysiskt. Då brukar HIF ha svårt. Idag ser det bättre ut. En hund ser ointresserad ut. Paus. Korv.

Avspark. Hinner knappt till min plats. Inkast för Torn. Ouppmärksamt försvar. Skott och 1-1. Det Tornar upp sig. Flera farligheter för Torn. Målvakten räddar friläge. HIF har inte mycket framåt. Några halvchanser, Fem tilläggsminuter. Hörna för Torn. Nervöst. En kaffemugg är full med fimpar. Så nära det blev mål. Slutsignal.

Läktaren töms. Cyklar hem Får vara nöjd med 1-1. HIF tippat topplag. Då krävs mer.