BW 90 (b)
premiär i Bjärsjölagård som nykomling i div 2 södra Götaland. Började bra med 1-0 efter 30 sekunder. Sedan tog det roliga slut.

14 april 2013: BW 90 - HIF 6-1

Seriepremiär i Bjärsjölagård. Lagen hyllas, bägge är nykomlingar i div 2 södra Götaland. HIF gör avspark, anfaller, ett hårt långskott i krysset. 0-1 efter en knapp minut! Bara för målvakten att plocka upp bollen. Sedan tar det roliga slut. 1-1 efter tio minuter. HIF är för veka i närkamperna, lite för långsamma. BW 90 är kvickare i fötterna. Snart blir det 2-1. Det jublas på BW 90 bänken. HIF har några farliga chanser, en frispark som målvakten är bra med på. Å nej, BW 90 jublar igen 3-1. Jag deppar. Snart paus, friläge för HIF. Nähä, offside. Det grillas pauskorv. Det blir en tröstkorv.

Avspark. Jaha, 4-1 på nick. BW 90s tränare är i toppform, manar på sina spelare. 5-1. Farlig frispark för HIF, hands! Straff! Tröstmål? Nähä, målvakten räddar nere vid stolproten. Istället jublar hemmalaget åt 6-1. Slutsignalen är en befrielse. HIFare dröjer deppiga kvar på planen. Jag gömmer mig bakom en hörnflagga och smiter ut.