BW 90 (b)
premiär i Bjärsjölagård som nykomling i div 2 södra Götaland. Började bra med 1-0 efter 30 sekunder. Sedan tog det roliga slut.

14 april 2013: BW 90 - HIF 6-1

Seriepremiär i Bjärsjölagård. Lagen hyllas, bägge är nykomlingar i div 2 södra Götaland. HIF gör avspark, anfaller, ett hårt långskott i krysset. 0-1 efter en knapp minut! Bara för målvakten att plocka upp bollen. Sedan tar det roliga slut. 1-1 efter tio minuter. HIF är för veka i närkamperna, lite för långsamma. BW 90 är kvickare i fötterna. Snart blir det 2-1. Det jublas på BW 90 bänken. HIF har några farliga chanser, en frispark som målvakten är bra med på. Å nej, BW 90 jublar igen 3-1. Jag deppar. Snart paus, friläge för HIF. Nähä, offside. Det grillas pauskorv. Det blir en tröstkorv.

Avspark. Jaha, 4-1 på nick. BW 90s tränare är i toppform, manar på sina spelare. 5-1. Farlig frispark för HIF, hands! Straff! Tröstmål? Nähä, målvakten räddar nere vid stolproten. Istället jublar hemmalaget åt 6-1. Slutsignalen är en befrielse. HIFare dröjer deppiga kvar på planen. Jag gömmer mig bakom en hörnflagga och smiter ut.

Karta

0-1

UPPLEV MIOR
Mior
Mjörn
Vandringar
Skånebilder
Felisia
Resor
Släkten
Trädgården
Fotboll
Självporträtt

SKÅNE
Skånebilder
Mellersta Skåne
Nordvästra Skåne
Nordöstra Skåne
Sydvästra Skåne
Sydöstra Skåne
Fornminnen
Gränsland
Kyrkor
Skåneleden

VANDRA
Vandringar
Fjällflora
Abisko
Jotunheimen
Kungsleden
Marsfjällen
Samariaravinen
Sarek
Sylarna
Vindelfjällen
Zinal 1982
Wales 2008
Fjällen 2009